Waeyaert-Vermeersch, het volledige gamma Isolatiematerialen

Welke soorten isolatie zijn er?

Het aanbod aan isolatiematerialen is zeer uitgebreid, gaande van kunststofplaten over minerale wol tot ecologische materialen als bv. houtvezel. De keuze wordt uiteindelijk gemaakt op basis van ecologische, economische of technische redenen. Laat je hierbij in elk geval bijstaan door een professioneel die je betrouwbaar  advies kan geven over specifieke kenmerken als warmteweerstand, druksterkte, vochtgevoeligheid en dergelijke. Voor de rest hoef je van die keuze niet wakker te liggen. Elk isolatiemateriaal draagt immers bij tot een beter milieu en is een slimme investering daar het zichzelf op termijn altijd terugverdient.

Tenslotte willen we nog vermelden dat naast de keuze van het materiaal vooral ook de zorgvuldigheid van de plaatsing ervan van zeer groot belang is.

Contacteer ons en wij helpen u verder!


Maak hieronder kennis met de meest gangbare isolatiematerialen.

PUR PIR

Glaswol

Rotswol

XPS

EPS

Cellenglas

Resol

Houtvezel

Kurk

Houtwolcement

Vacuümisolatie

Isolatie accessoires bij Waeyaert Vermeersch

Isolatie toebehoren

Voor elke type isolatie biedt Waeyaert-Vermeersch de nodige accessoires of toebehoren. U kan bij ons onder andere terecht voor een breed assortiment aan bevestigingsmaterialen en schroeven, lijmen en tapes, folies en gereedschap.