Recticel Insulation

Recticel Insulation is al jaren lang een betrouwbare partner van Waeyaert-Vermeersch en heeft een uitgebreid productgamma voor o.m. hellende daken, platte daken, zolderruimten, plafonds, buitenmuren, spouwen, binnenmuren, vloeren, kelders, industriële en landbouwtoepassingen. Contacteer Waeyaert-Vermeersch voor vragen over de isolatie-oplossingen van Recticel voor residentiële en niet-residentiële gebouwen.

Eurowall spouwmuur isoleren

Recticel Eurowall®

Eurowall® is een thermische isolatieplaat voor spouwmuurtoepassingen met optimale afmetingen voor een snelle en eenvoudige installatie. De combinatie van het tand-en- groefsysteem en Rectitape® isolatietape biedt hogere isolatieniveaus, minimaliseert koudebruggen en verhoogt de winddichtheid.

Recticel Eurothane® Silver

Recticel Eurothane® Silver

Eurothane® Silver wordt toegepast op platte daken en heeft een hoge druksterkte en goede beloopbaarheid. Silver is een isolatieplaat voor gebruik onder mechanisch bevestigde systemen en enkele goedgekeurde verkleefde systemen. Silver draagt het label KEYMARK, wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over Recticel producten of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld