UNILIN Insulation

Unilin Insulation is een belangrijke speler op de Europese polyurethaan markt en is marktleider in dakelementen. Samen met Waeyaert-Vermeersch bieden zij met hun uitgebreid gamma talloze kwalitatieve isolatieoplossingen voor toepassingen in muur, hellend en plat dak, vloer en zolder. Slim isoleren doe je met Waeyaert-Vermeersch en Unilin.

Unilin muurisolatie

UTHERM Wall L

UTHERM Wall L is een PIR-isolatieplaat bekleed aan beide zijden met een meerlaags gasdicht laminaat, geschikt voor spouwmuur en na-isolatie van de zolderruimte (van binnenuit). Deze plaat met afmeting 1200 x 600 mm heeft een tand- en groefverbinding aan de 4 zijden.

Unilin Roof L

UTHERM Roof L

UTHERM Roof L is een PIR-isolatieplaat geschikt voor platte en licht hellende daken. Deze kan gebruikt worden voor een verlijmde dakopbouw met een maximale windbelasting tot 4000 Pa en voor een enkelvoudig, verlijmde dakbaansystemen dankzij de vlakke plaatafwerking. 

sarking isolatie

UTHERM Sarking K

UTHERM Sarking K is een PIR-isolatieplaat geschikt voor de buitenzijde van hellende daken zonder (verkleefde) onderdakfolie. De bekleding van deze plaat is met voorbedrukt raster en in een bruine kleur om verblindingseffect bij plaatsing te voorkomen.

Contacteer ons

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA